InstaMe

Friday, March 25, 2011

De Art Hotel, Shah Alam...

Salam semua,

Apa kabaq...?
Harap2 semua sihat2 la no...
Hihihi...
Intro yang ntah apa2...

Hari ni saya nak cerita pasai 1 hotel ni...
Mungkin boleh jugak dikategorikan sebagai hotel bajet...
Hotel yang saya maksudkan ialah...

De Art Hotel, Shah Alam...

Hotel ini terletak di Seksyen 7 Shah Alam...
Dekat sangat dengan UiTM Shah Alam dan Unisel...
Kami jumpak hotel ni secara tak sengaja malam tu...
Tapi sayangnya, waktu tu ada 1 ja bilik yang kosong...
Jadi, tak bleh la pilih theme yang kami suka...

Hotel ni sangat artistik...
Dari lobinya, ke lifnya, dan paling menarik sekali adalah biliknya...
Ada macam2 tema yang boleh kita pilih...
Harganya amat berpatutan...
Servisnya bagus...
Dan biliknya jugak bersih...
Pendek kata, memang baguslah suasana yang pihak hotel ni cuba terapkan...

Ok, tak mao cakap banyak, jom kita tengok bagaimana rupa bilik yang kami dapat malam tu...

Bilik kami...tengok katil tu macam suci murni ja...


Harga bilik kami malam tu RM108 ja...
Tu pun mahai skett sebab time weekend....
Kira puas hati la dengan bilik ni...
Sangat bersih dan kemas...

Bilik ayaq...dinding kaler merah darah...unik...

Lampu pun unik....

Hall way...

Hall way yang sebelah lagi....

Ni sebenaqnya dinding lif dia...

Pintu lif...sangat suka...

Chadelier...Suka jugak...

Sofa purple...Suka jugak...

Banyak lagi tema2 bilik yang boleh anda pilih...
Kalao nak tao lebih lanjut tentang hotel ni, sila kelik link di bawah:

Dearthotel

OK, tu ja...
Sekian, terima kasih... :D


3 comments:

NEA's said...

sis , dekat mane tempat nie ? em , i mean kalau dengan uitm shah alam berapa km ?

NEA's said...

sis , berapa km dengan uitm shah alam ?

Nurul said...

Rsnya dkt sgt...xsmpai 2km pn...dr pintu utama n pintu blakang...